Service staat op 1 bij ons!
Alles voor uw tweewieler

Reviews  [more]

There are currently no product reviews.

More Information

Sponsors

Zen Cart the art of e-commerce

Dutch ebike

Over Dutchebike

Nergens ter wereld wordt zoveel gefietst als in Nederland. Gemiddeld fietsen we 2,5 kilometer per dag en 900 kilometer in een jaar. Fietsen hoort bij onze manier van leven. We hebben verstand van fietsen en weten als geen ander hoe we fietsen moeten maken. Dutchebike past in deze Nederlandse traditie.

Wij maken hoogwaardige, trendy ebikes voor een betaalbare prijs.

De modellen: City,  Touring, Touring men, Voltage, Cargo, Cargo heren,  Mama, Easy on en de Triple zijn onze paradepaardjes. Voor iedere doelgroep een fiets. Bij het vervaardigen van deze fietsen gaan we niet over één nacht ijs. Het ontwerp wordt zorgvuldig gekozen.

De onderdelen zijn nauwkeurig geselecteerd van gerenommeerde merken. Iedere ebike wordt gecoat en in Veldhoven volledig met de hand gemonteerd en gecontroleerd. Al onze fietsen hebben trapondersteuning met de motor in het voorwiel. De maximum snelheid is 25 kilometer per uur; dus geen helmplicht of kentekenplicht.

Wij zijn trots op ons product! Een Dutchebike komt dan ook niet in de eerste de beste showroom te staan. Onze ebikes staan alleen bij de gespecialiseerde en erkende fietsvakhandel. Professionals die goede service verlenen, weten waar de onderdelen vandaan komen en klanten met raad en daad kunnen bijstaan.